enda

Michael Redgrave

(1908 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Dør om dør med lykken 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Sejr eller nederlag 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Arkadin 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Mørkets eskadrille 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Bunbury 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Skyggen af en mand 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Politikens filmjournal 043 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 033 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Stærkere end jeg selv 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Sorg klæder Elektra 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Never Give Up 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Tordenklippen 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Aarene imellem 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens mysterier 1946 The Ventriloquist's Dummy U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.