enda

Michael René Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Politimand DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Betjent Pedersen, Lydoptagelser, Location manager DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Sleazy bar guy DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Politimand DK/Spillefilm
Klovn 2005 Logemedlem Tv-serie
Tro, had og kærlighed 2004 Flemming DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.