enda

Michael Rosenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På'en igen Amalie 1973 Meget uartig dreng DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Mikael DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Peter, Bernhards søn DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Mikael DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Michael, mellemste søn DK/Spillefilm
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Michael, mellemste søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.