enda

Michael Simpson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - til søs 2012 Sort kaptajn DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Master of cerimony DK/Spillefilm
Riget II 1997 Fyr fra Haiti DK/Spillefilm
Sort sjæl 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
Riget 1994 Fyr fra Haiti DK/Spillefilm
Bulldozer 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Europa 1991 Amerikansk soldat DK/Spillefilm
Sirup 1990 Monkey DK/Spillefilm
Ved vejs ende 1988 Instruktion Tv-film
Epidemic 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Den sidste detalje 1981 Håndlanger DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.