enda

Michael Small

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forbuden frugt 1992 Musik U/Spillefilm
Ondskabens imperium 1991 Musik U/Spillefilm
Den sorte enke 1987 Musik U/Spillefilm
Dødens gab 4 - Hævnen 1987 Musik U/Spillefilm
Forfulgt af fortiden 1985 Musik U/Spillefilm
Dommeren ser rødt 1983 Musik U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Musik U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Musik U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Musik U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Musik U/Spillefilm
Girlfriends 1978 Musik U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 Musik U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Musik U/Spillefilm
Sagen er bøf 1976 Musik U/Dokumentarfilm
Marathonmanden 1976 Musik U/Spillefilm
Skakmat 1975 Musik U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Musik U/Spillefilm
Sidste vidne 1974 Musik U/Spillefilm
Klute 1971 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.