enda

Michael A. Stevenson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Just Visiting 2001 Klip U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Klip U/Spillefilm
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Klip U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Klip U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Klip U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Klip U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Klip U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Klip U/Spillefilm
Skat, børnene er skrumpet 1989 Klip U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Klip U/Spillefilm
Bang! - Du er død... 1985 Klip U/Spillefilm
Annie 1981 Klip U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Klip U/Spillefilm
California Suite 1978 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.