enda

Michael T. Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Det perfekte kup 2008 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Antigape 2007 Special effects makeup DK/Kort fiktion
112 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Backtracker 2004 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Forkerte navne 2004 Special effects makeup DK/Kort fiktion
A Mind's I 2003 Special effects DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Special effects DK/Kort fiktion
Blank 2003 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Casting DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.