enda

Michael Thune Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Scripter Tv-serie
Hvor lyset kommer ind 2013 Scripter DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Scripter DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Scripter DK/Spillefilm
Profetia 2009 Scripter DK/Spillefilm
Får 2009 Scripter DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Scripter, 2. unit DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 Scripter DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Uhyret 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.