enda

Michael Valeur

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Yderst hemmeligt 2018 Manuskript Spil
Out of the Ordinary 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Memoria 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Glidende mavelandinger 2012 Storyline DK/Kort fiktion
Load 2012 Konsulent DK/Kort fiktion
Wing 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Væsen 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Space Stallions 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Salma 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Totem 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.