enda

Michael White

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inspector Gadget 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Armageddon 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Rock 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kalifornia 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nonner i løbetid 1990 Producer U/Spillefilm
Halløj ved fronten 1982 Scenograf U/Spillefilm
The Rocky Horror Picture Show 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.