enda

Michel Belli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noget i luften 2011 Mand på sofa DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Claus DK/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Stemme U/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Bjarne Tv-serie
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Martin DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Buspassager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.