enda

Michel Bouquet

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Renoir 2012 Auguste Renoir U/Spillefilm
The Little Bedroom 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Leïla 2001 Fortæller DK/Spillefilm
Alle morgener på Jorden 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Totos bedrifter 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Magtens veje 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Lige før natten 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Nedtælling 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Terror 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Den utro hustru 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Bruden var i sort 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg elsker kærligheden 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Tigeren parfumerer sig med dynamit 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.