enda

Michel Copeland Toft

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nat på Ikea 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Piv 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Grip DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 Lys DK/Kort fiktion
Benja 2009 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Belysningsassistent, Belyser Tv-serie
Snooze 2008 Tonemester DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
The Storm 2007 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.