enda

Michel Deville

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Privattimer 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En farlig forbindelse 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den lille bande 1983 Instruktion, Manus
Lucky Jo - Gangsterbandens skræk 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den Travle elsker 1963 Instruktion U/Spillefilm
I nat eller aldrig 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.