enda

Michel Gondry

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mikro & Diesel 2019 Instruktion
En nuance af blå 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The green hornet 2011 Instruktion U/Spillefilm
Be Kind Rewind 2008 Instruktion
The Science of Sleep 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Dave Chapelles Block Party 2005 Instruktion
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Instruktion U/Spillefilm
Human Nature 2001 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.