enda

Michel Lonsdale

(1931 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Om guder og mænd 2010 Luc U/Spillefilm
Erendira 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Moonraker 1979 Hugo Drax U/Spillefilm
India song 1975 Medvirkende U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Bedstefar på glatis 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.