enda

Michel Piccoli

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Habemus Papam 2011 Il papa U/Spillefilm
Rejsekammerater 1996 Cosimo U/Spillefilm
Den skønne strigle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Milou i maj 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Natten er ung 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En farlig forbindelse 1984 Medvirkende U/Spillefilm
En mand og en kvinde forsvinder 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Jaget af fortiden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Passion 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Une chambre en ville 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den fortabte datters hjemkomst 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste kvinde 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Naturlig størrelse 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Som brødre 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodrøde bryllup 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det store ædegilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det store indianergilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Attentatet 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Den skøre flugt 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Hvordan man får succes i erotik 1965 Medvirkende U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1964 Monsieur Monteil U/Spillefilm
Tabarin 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.