enda

Michel Serrault

(1928 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
24 heures de la vie d'une femme 2002 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen fra Paris 2001 Adrien Rochas U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Hr. Arnaud U/Spillefilm
Min hr. mor skal være far 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Han døde med åbne øjne 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd med hr. mor 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af lig 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.