enda

Michel Simon

(1895 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rendez-vous 1995 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Blanche 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Pokker til bedstefar 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den gamle mand og drengen 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Michel Simon 1964 Speaker DK/Dokumentarfilm
Toget 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Djævlens skønhed 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Fabiola 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke skyldig 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Panik 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Formildende omstændigheder 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Aftenrøde 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Fric Frac 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det er dejligt at leve 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Medvirkende U/Spillefilm
L' Atalante 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Boudu Saved from Drowning 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Jeanne d'Arcs Lidelse og Død 1928 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.