enda

Michelangelo Antonioni

(1912 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bag skyerne 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Room 666 1982 Himself Tv-dokumentar
Identifikation af en kvinde 1981 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Blow-up - var det mord ? 1966 Instruktion U/Spillefilm
Den røde ørken 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ukendte nætter 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Natten 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.