enda

Michèle Morgan

(1920 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle har det godt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Sandhedens time 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Fabiola 1949 Medvirkende U/Spillefilm
En nations hjerte 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.