enda

Michelle David

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min hr. mor skal være far 1985 Klip U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Klip U/Spillefilm
Professionel dræber 1981 Klip U/Spillefilm
Byens skrappeste svindler 1980 Klip U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Klip U/Spillefilm
Rottefælden 1968 Klip U/Spillefilm
Henri Matisse 1945 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.