enda

Michelle Nikolajsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Et andet sted 2006 Klip DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Således skete det 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Bondefanger 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Leïla 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.