enda

Michelle Williams

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All the Money in the World 2018 Medvirkende U/Spillefilm
I Feel Pretty 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Venom 2018 Medvirkende U/Spillefilm
My Week with Marilyn 2011 Marilyn Monroe U/Spillefilm
Take this waltz 2011 Margot U/Spillefilm
Blue valentine 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Mammut 2009 Ellen U/Spillefilm
Land of plenty 2004 Lana U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.