enda

Michelle Yeoh

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Last Christmas 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Lady 2011 Aung San Suu Kyi U/Spillefilm
Babylon A.D. 2008 Sister Rebeka U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Mameha U/Spillefilm
Tiger på spring, drage i skjul 2000 Yu Shu Lien U/Spillefilm
Tomorrow never dies 1997 Wai Lin U/Spillefilm
Once a cop 1993 Jessica Yang U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.