enda

Mickey Rourke

(1956 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sin City: A Dame to Kill for 2014 Marv U/Spillefilm
Immortals 2011 King Hyperion U/Spillefilm
The wrestler 2009 Randy 'The Ram' Robinson U/Spillefilm
Killshot 2008 Armand 'Blackbird' Degas U/Spillefilm
Stormbreaker 2006 Darrius Sayle U/Spillefilm
Domino 2005 Ed Mosbey U/Spillefilm
Spun 2002 The Cook U/Spillefilm
Farligt alibi 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Harley Davidson and the Marlboro Man 1991 Harley Davidson U/Spillefilm
Desperate Hours 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde orkideer 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Homeboy 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelen i hjertet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Messe for en morder 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Barfly 1987 Medvirkende U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Lykkejægerne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Diner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.