enda

Micky Skeel Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skaldede frisør 2012 Kenneth DK/Spillefilm
Remix 2008 Ruben DK/Spillefilm
Sommer 2008 Silas Tv-serie
Koma 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Anders DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Casper DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Rune, ung DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.