enda

Mie Skjoldemose

Manuskriptforfatter
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lille danser 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
En vred mand 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Kvinden 2014 Manus DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Hård vind 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.