enda

Mikael Håfström

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Escape Plan 2013 Instruktion U/Spillefilm
Ritualet 2011 Instruktion U/Spillefilm
1408 2007 Instruktion U/Spillefilm
Afsporet 2005 Instruktion U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kops 2003 Manus U/Spillefilm
Lev livet 2001 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.