enda

Mikael Opstrup

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Specialisterne 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Aqualorius 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Unge Freud i Gaza 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Troells troldspejl 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Dolls 2007 Produktion DK/Dokumentarfilm
Blinde engle 2007 Producer DK/Spillefilm
Fedt 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det danske Congo-Æventyr - Opdagerne 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Ylva og dragen 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Ventetid - en dag i Vestre Fængsel 1989 Lyd, Producer DK/Dokumentarfilm
Mellem grænser 1986 Lyd DK/Kort fiktion
Nordstjernen 1979 Instruktion DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Juryens Speciale Omtale 2005 ZagrebDox 2005 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Grand Prix 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2014-08-25 Blinde engle
Reykjavik Film Festival 2007-09-27 Blinde engle
Aarhus, Nordisk Panorama 2006-09-22 Blinde engle
Odense Internationale Film Festival 2006-08-15 Blinde engle
Karlovy Vary International Film Festival 2006-06-30 Blinde engle
Prague, One World Human Rights Film Festival 2006-03-02 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Sevilla Festival de Cine 2005-11-04 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Valladolid International Film Festival 2005-10-21 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005-04-22 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2005-03-29 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
ZagrebDox 2005-02-22 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Amsterdam, IDFA 2004-11-18 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.