enda

Mikael Simpson

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hold om mig 2010 Musik DK/Spillefilm
Dagen efter 2009 Musik DK/Kort fiktion
Gaven 2008 Musik DK/Spillefilm
Nice To Meet You 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Rene hjerter 2006 Komponist, Musikproducer DK/Spillefilm
Lars von Trier anekdoter 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.