enda

Mikael Valentin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kollegiet 2007 Foto DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Fotograf (præ-produktion) DK/Spillefilm
I hendes hænder 2006 Foto DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 5 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Daddy-O 2006 Foto DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Pigen som holdt op med at lyve 2004 Foto U/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Sover du 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Venter på Joe 2003 Foto DK/Kort fiktion
Depotet 2003 Foto DK/Kort fiktion
En anden pige 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Foto DK/Kort fiktion
Vidt åben, tæt lukket 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.