enda

Mike Hill

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rush 2013 Klip U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Klip U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Klip U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Klip U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Klip U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Klip U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Klip U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Klip U/Spillefilm
EDtv 1999 Klip U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Klip U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Klip U/Spillefilm
Natholdet 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.