enda

Mike Medavoy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DU KAN VENTE DIG 2012 Producer U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Producer U/Spillefilm
Zodiac 2007 Produktion U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Produktion U/Spillefilm
All the King's Men 2006 Producer U/Spillefilm
Basic 2003 Producer U/Spillefilm
Den 6. dag 2000 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.