enda

Mike Newell

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guernseys litterære kartoffeltærteklub 2018 Instruktion U/Spillefilm
Great Expectations 2012 Instruktion U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Instruktion U/Spillefilm
Kærlighed i koleraens tid 2007 Instruktion U/Spillefilm
Harry Potter og flammernes pokal 2005 Instruktion U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Instruktion U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Instruktion U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Instruktion U/Spillefilm
En forfærdelig stor historie 1994 Instruktion U/Spillefilm
Vidunderlige april 1991 Instruktion U/Spillefilm
Silent voice 1987 Instruktion U/Spillefilm
Den gode far 1986 Instruktion U/Spillefilm
Dø - min elskede 1984 Instruktion U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Instruktion U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1976 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.