enda

Mike Nichols

(1931 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Charlie Wilson's War 2008 Instruktion U/Spillefilm
Closer 2004 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hvilken planet er du fra? 2000 Instruktion U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The birdcage 1996 Instruktion U/Spillefilm
Wolf 1994 Instruktion U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Producer U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Working girl 1988 Instruktion U/Spillefilm
Biloxi blues 1987 Instruktion U/Spillefilm
Til ægteskabet os skiller 1986 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Silkwood 1983 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ta' livet a' kællingen 1975 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Kødets lyst 1971 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Instruktion U/Spillefilm
Fagre voksne verden 1967 Instruktion U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.