enda

Mike Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tarzan Mama Mia 1989 Lyd DK/Spillefilm
Papirduen 1988 Lyd DK/Kort fiktion
Kun for forrykte - Eik Skaløe og Steppeulvene 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Du skal sgu være lykkelig 1987 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kedsomhedens gåde 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Elise 1985 Lydmix DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Lyd DK/Kort fiktion
Den gale dansker 1969 Lyd DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.