enda

Mikkel Arndt

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Henrik DK/Spillefilm
Peter og dragen 2016 Jack U/Spillefilm
Ækte vare 2014 Overmontør DK/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Bill U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Ken U/Spillefilm
Mon petit-enfant 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.