enda

Mikkel Aude

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De misbrugte filmbørn 2018 Colorgrading Tv-dokumentar
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Colorgrading Tv-dokumentar
Mig og min familie - Frederik 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Julie 2011 Online og colorgrading DK/Spillefilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Colorgrading Tv-dokumentar
Blod i mobilen 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
One shot 2008 Colorgrading DK/Spillefilm
Øen 2007 Colorgrading Tv-serie
Han, hun og Strindberg 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
The prize of the Pole 2006 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Samurai 2006 Teknisk support DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Online-klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.