enda

Mikkel Gross

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Tonemester DK/Spillefilm
De små vilde 2013 Lydmix Antologi
De små vilde: forår 2013 Lydmix DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Lydmix DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Lydmix DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Fidibus 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ronnie Rocket 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.