enda

Mikkel Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gadejørgen 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 1:6 – Kællingen og bonderøven 1972 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 2:6 – Dansktop’N Roll 1981 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 4:6 – Gaden kalder 1991 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 6:6 – En stjerne på himlen 2010 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 5:6 – Diabetes og blokfløjter 1999 2018 Producer Dokumentarserie
Gadejørgen 3:6 – Jeg var kun forelsket en gang 1987 2018 Producer Dokumentarserie
Nylon 2015 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
True Love 2013 Producer DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Produktionsleder Tv-serie
Engle hører til i himlen 2012 Producer DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Line producer DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Producer DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Producer DK/Spillefilm
The Fro 2011 Executive producer DK/Kort fiktion
Wasteland Tales 2010 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.