enda

Mikkel Lentz

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Exodus 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Afvist 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Mord 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Musik DK/Spillefilm
Vinterferie 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Landskaber 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Sprækker 2005 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.