enda

Mikkel Stolt

Instruktør, producer, forfatter. Født 1965. Cand.phil. i filmvidenskab fra Københavns Universitet, medejer og medstifter af Fenris Film & Multimedia ApS. Har siden 1993 levet af at instruere og producere dokumentar- og kortfilm, både egne projekter og bestillingsarbejder til bl.a. tv og museer. Siden 2008 også aktiv som forfatter til essays, filmanmeldelser, en dokumentarroman m.m.".

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tro 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Instruktion, Mike Proud, Producer DK/Dokumentarfilm
Bongo Superstars 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Hospitalsbørn 2007 Produktion, Casting DK/Dokumentarfilm
Fado - sange fra Lissabons hjerte 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Vi styrer fordi! 2002 Instruktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Vi Styrer Fordi 2001 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Krakow Film Festival 2011-05-23 Min avatar og mig
Amsterdam, IDFA 2010-11-18 Min avatar og mig
CPH:DOX 2010-11-04 Min avatar og mig
Lübeck, Nordische Filmtage 2010-11-03 Min avatar og mig
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Vi styrer fordi!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.