enda

Miklos Rozsa

(1907 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bogart junior 1982 Musik U/Spillefilm
Nålens øje 1981 Musik U/Spillefilm
De grønne djævle 1968 Musik U/Spillefilm
Kongernes konge 1961 Musik U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Musik U/Spillefilm
Van Gogh 1956 Musik U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Musik U/Spillefilm
Mens bøddelen ventede 1955 Musik U/Spillefilm
Julius Cæsar 1953 Musik U/Spillefilm
Ivanhoe 1952 Musik U/Spillefilm
Troldbunden 1951 Musik U/Spillefilm
Quo vadis 1951 Musik U/Spillefilm
Asfaltjunglen 1950 Musik U/Spillefilm
Madame Bovary 1949 Musik U/Spillefilm
Døden giver ikke rabat 1949 Musik U/Spillefilm
En pige venter 1947 Musik U/Spillefilm
Safari på liv og død 1947 Musik U/Spillefilm
Den der hævner 1946 Musik U/Spillefilm
Spioner i Paris 1946 Musik U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Musik U/Spillefilm
5 minutter før New York 1945 Musik U/Spillefilm
Blod på Solen 1945 Musik U/Spillefilm
Kvinden uden samvittighed 1944 Musik U/Spillefilm
Mesterskytten fra Dodge City 1943 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.