enda

Milla Jovovich

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hellboy 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Resident Evil: The Final Chapter 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Resident Evil: Retribution 2012 Medvirkende U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Milady de Winter U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Alice U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Alice U/Spillefilm
Ultraviolet 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Alice U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Alice U/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Eloise U/Spillefilm
Jeanne d' Arc 1999 Jeanne d'Arc U/Spillefilm
Forbryderisk fræk 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til den blå lagune 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.