enda

Mille Fischer Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thorn 2017 Scenograf DK/Spillefilm
Underverden 2017 Casting-assistent DK/Spillefilm
Delphi 2016 Scenograf DK/Kort fiktion
Sort kaffe & vinyl 2012 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Æg & bacon 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Scenografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.