enda

Mille Hoffmeyer Lehfeldt

(1976 - )

Skuespiller. Datter af Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Blomstersmølf U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Ellen DK/Spillefilm
En chance til 2015 Østeuropæisk danser DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Player 2013 Lydia DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Laura DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Lulu DK/Spillefilm
Lykke 2011 Lykke Leth Tv-serie
Thor - legenden fra Valhalla 2011 Freya U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Fiona U/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Anna DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Sara DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Monica Dam Tv-serie
Porco rosso 2009 Stemme U/Spillefilm
One shot 2008 Sally DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Bodil DK/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Dr. Larsen U/Spillefilm
Album 2008 Malene Tv-serie
De unge år 2007 Margrethe DK/Spillefilm
Heart Medicine 2007 Beate DK/Kort fiktion
The Simpsons Movie 2007 Bart U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Prinsesse Fiona U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Liz Wilson / Lisbeth U/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Sofie Tv-serie
Shrek 2 2004 Prinsesse Fiona U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Lisbet (Liz) U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Bondefanger 2003 Anne DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Louise Tv-serie
Shrek 2001 Prinsesse Fiona U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Lin U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Fan U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Akima i dansk version U/Spillefilm
Dougs første film 1999 Patti Mayonaise U/Spillefilm
Kongeriget 1998 Medvirkende Tv-serie
Pigen med de grønne øjne 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jeg ville ønske for dig... 1995 Maj-Britt Tv-serie
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Bolette DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Penelope DK/Spillefilm
Springflod 1990 Rosa, Francos lillesøster DK/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Ursula U/Spillefilm
Landet for længe siden 1988 Stemme U/Spillefilm
Aristocats 1970 Marie (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.