enda

Milos Forman

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Milos Forman: What doesn't kill you... 2009 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Goya's Ghosts 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Amadeus - Director's Cut 2002 Instruktion U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Instruktion U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Instruktion U/Spillefilm
Valmont 1989 Instruktion U/Spillefilm
Amadeus 1984 Instruktion U/Spillefilm
Ragtime 1981 Instruktion U/Spillefilm
Hair 1979 Instruktion U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Instruktion U/Spillefilm
Brandmænd i fyr og flamme 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blondinens kærlighed 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sorte Peter 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Audition 1964 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.