enda

Milton Krasner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Balladen om Josie 1967 Foto U/Spillefilm
Spræng speedometret 1965 Foto U/Spillefilm
De fire ryttere 1962 Foto U/Spillefilm
Vi vandt Vesten 1962 Foto U/Spillefilm
Kongernes konge 1961 Foto U/Spillefilm
Bells are ringing 1960 Foto U/Spillefilm
Kærligheds-fontænen 1954 Foto U/Spillefilm
Sidste frist 1952 Foto U/Spillefilm
Alt om Eva 1950 Foto U/Spillefilm
Knockout 1949 Foto U/Spillefilm
Og så kom Jones 1945 Foto U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Foto U/Spillefilm
Abbott og Costello paa Vulkaner 1942 Foto U/Spillefilm
Abbott og Costello som rekrutter 1941 Foto U/Spillefilm
Den usynlige mand vender tilbage 1940 Foto U/Spillefilm
There Goes the Groom 1937 Foto U/Spillefilm
Arbor day 1936 Foto U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.