enda

Mimi Rogers

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Unstoppable 2010 Producer U/Spillefilm
Austin Powers: International Man of Mystery 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget i ødemarken 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Abetyven 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Wedlock 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Desperate Hours 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Street smart 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Hun så det ske 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.